توزیع آب مصرفی در ساختمان در مبحث تاسیسات بهداشتی

ترموستات حد شوفاژ (کلید حرارتی)
ترموستات حد شوفاژ (کلید حرارتی)
فوریه 25, 2023
برآورد حداقل ظرفيت اقتصادي طرح
برآورد حداقل ظرفيت اقتصادي طرح
مارس 28, 2023

توزیع آب مصرفی در ساختمان در مبحث تاسیسات بهداشتی

توزیع آب مصرفی در ساختمان در مبحث تاسیسات بهداشتی

توزیع آب مصرفی در ساختمان در مبحث تاسیسات بهداشتی

دامنه

طراحی، انتخاب مصالح، اجرای کار و نصب لوله کشی توزیع آب سرد و آب گرم مصرفی در داخل ساختمان (یا ملک) باید طبق الزامات این فصل از مقررات انجام شود.

الزامات این فصل ساختمانهایی را در بر میگیرد که به سکونت، اقامت یا کار انسان اختصاص دارد و آب سرد یا آب گرم مصرفی برای مصارف انسان در این ساختمانها مورد نیاز است.

  • لوله کشی آب مصرفی در سیستمهایی که از انرژی خورشیدی (به صورت مستقیم یا توسط یک ماده واسط) برای گرم کردن آب استفاده میکنند، باید بر طبق الزامات مندرج در این مقاله انجام شود.
  • لوله کشی آب مورد نیاز در فرایندهای تولیدی در ساختمانهای صنعتی، خارج از حدود الزامات این مقاله قرار دارد. لوله کشی آب برای تغذیه لوازم بهداشتی این ساختمانها باید بر طبق الزامات مندرج در این فصل انجام شود.
  • لوله کشی آب مصرفی مورد نیاز لوازم و دستگاههای ویژه در ساختمانهای درمانی خارج از حدود الزامات این مقاله قرار دارد. لوله کشی آب برای تغذیه لوازم بهداشتی این ساختمانها باید بر طبق الزامات مندرج در این مقاله انجام شود.

 

توزیع آب مصرفی در ساختمان در مبحث تاسیسات بهداشتی

لوله کشی آب مصرفی در ساختمانهای مقرر شده در (2-1-4-16) که آب مورد نیاز خود را از شبکه آبرسانی شهری، یا منابع خصوصی مورد تایید، دریافت میکنند، باید طبق الزامات مندرج در این فصل انجام شود.
لوله کشی توزیع آب مصرفی در ساختمان (یا ملک) از نقطه خروج لوله آب از کنتور به داخل ساختمان آغاز میشود و تا نقاط مصرف ادامه مییابد.
• لوله کشی توزیع آب مصرفی در حیاط یا محوطه خصوصی ساختمان (یا ملک) باید طبق الزامات مندرج در این فصل انجام شود.
• اتصال لوله آب ساختمان به لوله خروجی آب از کنتور باید طبق دستورالعمل سازمان آب شهر انجام شود.
• لوله کشی انشعاب آب، از شبکه آبرسانی شهری تا کنتور آب ساختمان (یا ملک) و نصب کنتور، خارج از حدود الزامات این فصل قرار دارد.
آب مورد نیاز
هر ساختمان (یا ملک) که محل سکونت، اقامت یا کار انسان بوده و به لوازم بهداشتی مجهز باشد باید لوله کشی توزیع آب مصرفی، به مقدار و با فشاری که در این فصل از مقررات مشخص شده است، داشته باشد.
آن دسته از لوازم بهداشتی که از آب آنها برای آشامیدن، حمام کردن، پخت و پز یا در تولید مواد خوراکی، پزشکی و دارویی استفاده میشود، باید منحصراً با آب آشامیدنی تغذیه شوند.

 

توزیع آب مصرفی در ساختمان در مبحث تاسیسات بهداشتی

الف) همه لوازم بهداشتی ساختمان باید با آب آشامیدنی تغذیه شوند، مگر آنکه در این مبحث از مقررات، جز این مقرر شده باشد.

(1) آب مصرفی برای شستشوی لوازم بهداشتی (مانند فلاش والو، فلاش تانک) یا آبیاری فضای سبز، ممکن است غیر آشامیدنی باشد.

لوله کشی توزیع آب مصرفی ساختمان ممکن است از شبکه لوله کشی آب شهري یا از شبکه لوله کشی آب خصوصی تغذیه شود.

الف) در صورت تغذیه لوله کشی توزیع آب آشامیدنی ساختمان از شبکه آب خصوصی، آشامیدنی بودن آن باید از طرف مقامات مسئول قانونی تأیید شود.

در صورتیکه در داخل ساختمان دو شبکه لوله کشی آب آشامیدنی باشد که یکی از شبکه آب شهری و دیگری از شبکه آب خصوصی تغذیه شود، این دو شبکه باید به کلی از یکدیگر جدا باشند.

در صورتی که در داخل ساختمان دو شبکه لوله کشی آب مصرفی باشد که یکی توزیع آب آشامیدنی و دیگري توزیع آب غیر آشامیدنی است، این دو شبکه باید به کلی از یکدیگر جدا باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس - بخش فروش